googlepluslinkedinfacebook

MyeVision, opgericht in 2015, is een full service dienstverlener, opgericht door Jeroen van der Mije. De passie voor fotografie zit Jeroen in de genen. Het oog voor het moment en het vangen van het beeld is van vader op zoon overgebracht.

Ik koester de andere manier van kijken tijdens de vele uren die ik zwervend op het circuit, strand of in de duinen doorbreng.”

Mijn jarenlange ervaring in de foto- en filmbranche heeft voor een uitstekende kennis van de nieuwste technologieën op het gebied van beeldregistratie gezorgd. Met de ontwikkeling  van full HD dslr camera’s, video camera’s, drone's tot aan action cams. Beeld leent zich op een geheel eigen wijze voor het vastleggen van momenten en verhalen.

Omdat ik in verschillende commerciële functies (inkoop, productmanagement, categoriemanagement van consumentengoederen) heb gewerkt, weet ik wat er komt kijken bij het introduceren van merken en assortimenten en de ontwikkeling van bijvoorbeeld point-of-sales materiaal. Mijn ervaring met de organisatie van beurzen en evenementen heeft mij veel geleerd over wat sterke strategische communicatie is en wat je er mee kunt bereiken.

MyeVision biedt mij de mogelijkheid om mijn commerciële ervaring te combineren met sterke creatieve concepten. Ik ben daarbij zeer doelgericht. Of het nu het opzetten en begeleiden van een project van A tot Z is, of het betreft een specifieke facet, ik haal voldoening uit het behalen van een goed resultaat waarmee ik de activiteiten van mijn klanten kan versterken.

 


 

Ontwerp en realisatie: NPD Communications | Interweave